Wine for friends - vänskap och vin skapar tillsammans den perfekta upplevelsen

”Wine for friends” är en importör och säljare av vin som från början var fem vänner som sedan bara ett par månader fick ytterligare en vän till skaran. Alla med det gemensamma intresset för vin. Givetvis kom de på affärsidén över några pavor vin och en bättre middag. Strax därefter var de igång med sitt företag med filosofin att göra vin tillgängligt för sina kunder på ett enkelt och tillmötesgående sätt.

Lika viktig som relationen är mellan de sex vännerna är även relationen till producenterna och alla andra övriga parter som dom samarbetar med. De personer Wine for friends arbetar med är även deras vänner. 

Om du är intresserad av att ta del av tips från de sex vännerna har du möjligheten att gå med i Wine for friends vinklubb. Där får du ta del av event, provningar, recept och nyheter.

Anders, Tony, Daniel, Oskar, Max och Tomas välkomnar dig med öppna armar till sin monter 21-22 april. Det unika med att provsmaka vin i just deras monter är att de inte bara berättar om vinets historia utan även berättar om hur de kan avnjutas som bäst. Med vem, när, vart och känslan som hör till att dela ett bra vin med en eller flera vänner. 

Wine for friends kommer ha med sig viner från både Italien och USA. Vad sägs om att provsmaka viner från distrikten Abruzzo, Puglia, Piemonte, Napa Valley och Russian River Valley hos oss på Smakfullt?

Dela gärna:

Smakfullt Västerås

Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås