GOURMET

MAT

DRYCK

SMAKUPPLEVELSE

Smaka på Västmanland - en viktig portal för den lokalproducerade maten och drycken

Smaka på Västmanland är med sina drygt 50 medlemmar en viktig portal för den lokalproducerade maten och drycken. Organisationen för samman lokala entreprenörer som hantverksmässigt skapar livsmedel och upplevelser för konsumenter att äta, dricka och njuta av. De arbetar även med påverkansarbete för ökad närvaro av lokala livsmedel.

Innan, under och efter Smakfullt – en dryckes- och matmässa i Västerås skapar föreningen nytta både för sina medlemmar och för invånarna i länet. Följ med på deras resa och upptäck den lokala gastronomin. Under mässan kommer ett antal av deras medlemmar att finnas närvarande och erbjuda besökaren både mat och dryck i olika former. Passa på som besökare att skapa relationer med producenterna i deras närhet.

De producenter som är anslutna till Smaka på Västmanland arbetar hållbart och genom deras verksamheter utvecklas jobb, flora, fauna, kunskap och egenförsörjning i Västmanland. Den lokala maten och drycken bidrar till upplevelser och turism i regionen. Sök på föreningens hemsida för att hitta lokal mat nära dig. Var stolt över det vi har här!

Smaka på Västmanland ser fram emot den här mässan och att få träffa dig!

Dela gärna:

Smakfullt Västerås

Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås