Marcel P - en smak av Frankrike mitt i Västerås

Mon Ami Marcel P, bistron på Vasagatan i Västerås, kommer att vara en av de spännande utställarna på årets Smakfullt. Kända för sin franskinspirerade matlagning och charmiga atmosfär, är Marcel P. redo att föra en del av sin magi till mässan.

De serverar allt från morgonens första kopp kaffe och croissanter till sofistikerade Á la carte-middagar. På Smakfullt får besökarna möjlighet att uppleva Marcel P:s kreativa kök, vilket speglar deras passion för franska smaker och högkvalitativa ingredienser.

I deras monter kan mässbesökarna förvänta sig en minnesvärd upplevelse som fångar essensen av deras restaurang. Vare sig det är deras utsökta rotisserie-rätter eller handplockade viner, planerar Mon Ami Marcel P. att visa upp det bästa av vad de har att erbjuda.

Deras närvaro på Smakfullt Västerås är inte bara en chans att dela med sig av sin matglädje utan också ett tillfälle att knyta kontakter med matälskare och andra inom branschen. Besök Mon Ami Marcel P. på mässan för att få en försmak av deras förtrollande bistrokänsla, direkt från hjärtat av Västerås.

 

Dela gärna:

Smakfullt Västerås

Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås
Arrangör: