Mälardalens Frukt & Grönt – Från jorden till borden

Sedan starten 1973 av Sven-Gunnar Erberth, har Mälardalens Frukt & Grönt etablerat sig som en ledande grossist i livsmedelsbranschen. Under Johan Erberths ledning sedan 1995, har företaget imponerat med ett omfattande sortiment av över 6 735 olika artiklar, vilket bevisar deras förmåga att möta kundernas behov.

Företagets slogan ”Kortaste vägen från jorden till borden” fokuserar på direktinköp från producenter, vilket säkerställer färskhet och högsta kvalitet. Deras prioritet ligger på närproducerade och ekologiska varor, kombinerat med snabba leveranser för att garantera färskhet.

Kännetecknande för Mälardalens Frukt & Grönt är deras personliga service och nära kundrelationer. De prioriterar närproducerade och ekologiska produkter, med snabba leveranser och ständigt färska varor.

Missa inte chansen att träffa Johan Erberth och hans team den 3-4 maj. Det är en perfekt möjlighet att uppleva deras passion för kvalitet och service, och se vad som gör Mälardalens Frukt & Grönt till en så framstående aktör inom livsmedelsindustrin.

 

Dela gärna:

Smakfullt Västerås

Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås
Arrangör: