Johan Lidby vinhandel - personligt urval av viner sedan 1999

Vinintresserad? Hos Johan Lidby Vinhandel kan du upptäcka nya viner och smaker. Här kan du även djupdyka i vinets kultur, arv och historia. Sedan 1999 har Johan haft en ambition att inspirera vinfantaster att utforska bakgrunden till vinet för att ge en bättre förståelse för drycken.

Om du som många andra har en passion för vin kan du gå med i deras vinklubb för att få inbjudningar till vinprovningar, middagar och utbildningar. Dessutom får du exklusiva erbjudanden om speciella vinsorter som bara medlemmar tillhandahålls.   

Behöver du tips på vilken vinsort som passar till en viss maträtt? Då kan Johan Lidby Vinhandel hjälpa dig även med det. Gå in på deras hemsida och upptäck ditt favoritvin, välj därefter dina favoritviner och gör sedan en beställning via Systembolaget. 

I sortimentet på hemsidan hittar du noggrant utvalda viner utifrån deras resor till vingårdar runt om i världen. Johan Lidby Vinhandel besöker besöker nämligen producenterna och provar olika högkvalitativa och högt profilerade viner och spritdrycker. Det här har resulterat i ett utbud på 400- vin och spritsorter från 75 producenter som främst är från mindre familjeägda vingårdar med passion för hantverket. Dryckerna distribueras sedan till hela Sverige via Systembolaget och deras restaurangkunder. Med andra ord hittar du alltid noga utvalda viner med omtanke om både människan och vingården hos Johan Lidby Vinhandel.

Dela gärna:

Smakfullt Västerås

Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås