GOURMET

MAT

DRYCK

SMAKUPPLEVELSE

Hantverksbryggeriet, ett bryggeri med hantverk, tradition och eftertanke

Som ett av Sveriges första hantverksbryggerier öppnade Hantverksbryggeriet sina portar, stolta och förväntansfulla, redan 2003. För ett bryggeri där hantverk och tradition är ledord blev namnet givet – och nästan tjugo år senare står Hantverksbryggeriet fortfarande fast vid sin vision.

I allt som produceras hos Hantverksbryggeriet finns en tanke. Råvarorna väljs noggrant ut, flaskorna designas omsorgsfullt och när nya recept ska tas fram lämnas inget åt slumpen. 

Detsamma gäller vid provningar och visningar på bryggeriet. För grupper på minst sex personer kan en visning av bryggeriet, kombinerat med provning av sex ölsorter, anordnas. En sådan visning tar ungefär tre timmar och sker på Västerås Officersmäss. Är ni fler än sex personer, eller vill boka större evenemang så går det också att ordna. Hantverksbryggeriet har även en mobil bar med fyra kranar som hyrs ut till företag och privata fester med öl på fat installerat och klart. 

Alla Hantverksbryggeriets ölsorter som säljs på Systembolaget samt folk- och lättöl, går att beställa med egen etikett. Följ gärna Hantverksbryggeriet på deras fortsatta resa, de lovar att bjuda på mycket nytt och spännande hantverk och ser fram emot att träffa alla besökare på mat-och dryckesmässan Smakfullt Västerås.

Dela gärna:

Smakfullt Västerås

Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås

Partners

Hotel Plaza
Smaka på Västmanland
Vinsmart
Spin The Bottle