Personligt, nära och ekologiskt hos Gröna Hagars Kött

Gröna Hagars Kött är KRAV-godkända lantbrukare i norra Västmanland som samarbetar med gårdsförsäljning av ekologiskt lamm- och nötkött, kött från Linderödsgrisen, charkvaror och fina lammskinn.

Deras kunder är privatpersoner, skolor, konferensanläggningar, restauranger med flera. Tillsammans bidrar Gröna Hagars Kött och alla deras kunder till en klimatvänlig utveckling inom köttproduktionen där de hushållar med jordens resurser – för en hållbar framtid för kommande generationer och till biologisk mångfald i våra öppna landskap.

Köttet är av högsta kvalitet, rikt på den fleromättade fettsyran omega-3, och garanterat fritt från genetiskt modifierade organismer (GMO). Det ekologiska köttet är hängmörat, marmorerat och välsmakande.

Gröna Hagars kött är lokalt producerat utan onödiga, resurskrävande transporter. Även charkprodukterna tillverkas av råvaror från våra djur utan onödiga tillsatser.

Du som vill kan beställa ekologiskt kött direkt från bonden på webbplatsen. Du får köttet styckat, nötköttet benfritt, med detaljerna uppmärkta. För Gröna Hagars Kött är det riktigt och viktigt att hålla personlig kontakt med dig och alla sina kunder. De levererar gärna köttet till din dörr om du bor inom 15 mil från dem.

Planerar du en tillställning och vill servera Gröna Hagars goda, grillade hamburgare med bröd? Eller deras omtyckta, grillade gårdskorv? Hör av dig så berättar de gärna mer om hur de kan hjälpa till med catering och lämna offert.

Dela gärna:

Smakfullt Västerås

Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås