Utvalda delikatesser för alla butiker hittar du hos Dellback!

Gustav Dellback växte upp på en gård mellan Eksjö och Aneby. Här har hans släkt brukat jord, mjölkat kor och stoppat korv i över ett sekel. Troligtvis var det här grunden lades för Gustavs entreprenörskap, men också kärleken till äkta mat. Den passionen har han sedan odlat vidare i sin karriär som ICA-handlare i bland annat Gränna, Malung och Örebro. 2020 grundade han företaget Dellback – en grossist för genuina matproducenter. Här kan alla typer av butiker handla utvalda delikatesser från främst svenska varumärken, men även ett fåtal från Europa.

Sen starten har uppemot 500 butiker anslutit sig till Dellback och återförsäljare går att hitta i hela Sverige. I listan med leverantörer hittar man lokala namn som Björklunds Kafferosteri, Färna Odlingar och Munkens Hälsa, men även mer långväga producenter som skånska Gunnarshögs Gård och Kronans från Hälsingland. Här finns varor som pasta, tonic, choklad, olivolja och mycket mer som passar både för den lilla delikatessbutiken, eller den väletablerade mataffären.

Syftet med Dellback är att göra det möjligt för fler att handla hantverksmässigt producerad mat. Med noga utvalda varor och producenter öppnar man dörren till en större marknad. Under 2023 vill Dellback fortsätta växa snabbt och bli det självklara valet för butiker som satsar på delikatesser med hög kvalitet.

Dela gärna:

Smakfullt Västerås

Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås