Närproducerat rabarberbubbel till festen!

Hos grossisten Dellback hittar du flera spännande producenter som brinner för matglädje. En av dem är Färna Odlingar med premiumdrycker som tillverkas av gårdens egna råvaror.

Sparkling Rabarber är namnet på en av deras mest populära produkter – ett rosa alkoholfritt bubbel med äkta rabarbermust. Drycken passar utmärkt till lättare maträtter, gärna fisk och skaldjur. Den har en frisk doft och en elegant smak med inslag av hallon och jordgubbar. Serveras väl kyld som ett lyxigt alkoholfritt alternativ till mousserande vin, gärna som aperitif eller måltidsdryck. Ett måste till festen! 

Förutom rabarber jobbar Färna Odlingar även med svarta vinbär – en råvara som ger en rikare och mustigare känsla. Deras dryck med svartvinbärsmust har en fyllig smak med inslag av körsbär och lakrits. Finns både som stilla och mousserande dryck som båda passar utmärkt till kraftigare maträtter, gärna med smaker från skogens skafferi. Ett trevligt alkoholfritt alternativ till rött vin.

Butiker, caféer och restauranger som vill sälja drycker från Färna Odlingar hittar den hos Dellback som är en av utställarna på Smakfullt. Du som privatperson kan hitta din närmsta Dellback-återförsäljare här!

Dela gärna:

Smakfullt Västerås

Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås