Cuvée Madame – svensk passion för provencianskt rosé

Från Provence, rosévinets historiska hemvist, kommer Cuvée Madame, en vinserie som förenar tradition med modernitet. Med sina rötter i en region berömd för sitt vinmakeri, erbjuder Cuvée Madame-serien en smakresa genom Provences hjärta.

Cuvée Madame, seriens signaturvin, presenterar en bouquet av persika, grapefrukt och gröna äpplen, ackompanjerat av en elegant och frisk smak av röda bär. Varje steg, från noggrann skörd till varsam pressning, är noga övervakat för att säkerställa vinets överlägsna kvalitet.

Petite Cuvée Madame utmärker sig med sitt laxrosa utseende och friska, fruktiga smakprofil. Detta rosévin fermenteras i temperaturkontrollerade ståltankar, vilket resulterar i en harmonisk balans av smaker.

För dem som föredrar vita viner, erbjuder Cuvée Madame Bourgogne Chardonnay en upplevelse av citrus och exotiska frukter i näsan, med en smak av gula frukter och en finstämd mineralitet. Druvorna, handplockade från Bourgognes berömda vingårdar, förstärker vinets karaktär och finess.

Grande Cuvée Madame, seriens begränsade upplaga, är en verklig pärla. Med sin persikofärgade ton och aromer av färsk frukt och rosenblad, erbjuder detta vin en intensiv och komplex smakupplevelse, tack vare sitt ursprung i Provences kalkrika jordar.

Varje flaska i Cuvée Madame-familjen representerar essensen av Provence – en kombination av högsta kvalitet, förtrollande franska aromer och en oöverträffad elegans, vilket gör varje sip till en hyllning av regionens rika vinhistoria.

Dela gärna:

Smakfullt Västerås

Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås
Arrangör: