Carlströms - ett prisbelönt chark på Slakteriet i Västerås

Ända sedan 1935 har Carlströms sålt och producerat kött- och charkprodukter av högsta kvalité i och omkring Västerås. Företaget producerar nystyckat, färskt kött och charkuterier av bästa slag.

Den bästa upplevelsen får du om du handlar produkterna över disk i den stora manuella butiken på Slakterigatan 7 i Västerås. Här möts du av erfaren personal som lägger stor omsorg vid tillverkningen, vilket har gjort Carlströms produkter mycket populära. Kan du inte komma dit så finns det ett brett utbud av deras produkter hos de stora matvarukedjorna.

Carlströms står för kvalitet, service och tradition. Det i kombination med personalens stora intresse för mat gör Carlströms till den självklara butiken för dig som älskar god mat. Här hittar du det bästa köttet, de exklusiva detaljerna såväl som lite enklare produkter. Allt kött som säljs är svenskt, undantaget vissa delikatesser, exempelvis parmaskinka, där det är ont om svenska alternativ. Produkterna har vunnit ett stort antal priser, bland annat Chark SM.

Carlströms ägs av Caroline Varnäs och Rikard Söderström, och de anser att god mat kräver bra råvaror. Därför köper de endast svenskt kött, i största mån från lokala producenter och är noga med att djuren har haft ett bra liv. Grisköttet kommer från Västmanland och Dalarna. De duktiga charkuterister och styckare som står bakom disken ser till att råvaran förädlas till de allra bästa charkuterierna. Dela gärna:

Smakfullt Västerås

Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås